ΕΠΟ: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο

Με επιστολή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην φετινή αγωνιστική σεζόν

ΕΠΟ: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής της σεζόν 2023-24 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κόβει πρώτη το νήμα και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να στέλνει συγχαρητήρια επιστολή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να της εύχεται κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν στο Champions League.

Προς κ. Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2023-24 σε εσάς προσωπικά, τους συναργάτες σας, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και το σύνολο των μελών του αγωνιστικού τμήματος και σε όλους όσους συνείσεφεραν στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

Η κατάκτηση του τίτλου, στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες προηγούμενες επιτυχίες της ομάδας σας, η οποία καλείται πλέον να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσους συνεισέφεραν στην μεγάλη αυτή επιτυχία και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο μέλλον".