Ατρόμητος: Μόνος κι... έρημος

Στο πλαίσιο του «ελέγχου προόδου» των 16 ομάδων της SuperLeague μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, παρουσιάζουμε σήμερα τον Ατρόμητο

Ατρόμητος: Μόνος κι... έρημος

Ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ατρόμητο το περασμένο καλοκαίρι ήταν το πως θα καλύψει το κενό που άφηνε ο Ουάρντα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Οι Περιστεριώτες τελικά απέκτησαν τον Ουγκράι, ενώ πρόσθεσαν και τον Κουλούρη στη «μηχανή» τους που ήρθε στην Αθήνα δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Οι δύο αυτοί παίκτες έχουν δώσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα των δυτικών προαστίων που στις 10 πρώτες αγωνιστικές είναι αήττητη, έχοντας παίξει μάλιστα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παίρνοντας την ισοπαλία από τον πρώτο και τη νίκη από την «Ένωση».

Ο Νταμίρ Κάναντι διατήρησε το ρόστερ της περασμένης σεζόν που είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του και με κάποιες μικρές «πινελιές» κατάφερε να εμφανίσει ακόμα πιο βελτιωμένη την ομάδα του. Κράτησε τον περσινό κορμό στην άμυνα αποκτώντας τον Ρισβάνη με μεταγραφή και τους Χατζηισαΐα και Γιαννούλη επεκτείνοντας για έναν ακόμη χρόνο τον δανεισμό τους από τον ΠΑΟΚ, ενώ πήρε τον Κουλούρη που με τα 8 γκολ αποδεικνύεται σε παίκτη - αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Μοναδικό αρνητικό η απουσία του κόσμου: Ο Ατρόμητος είναι τελευταίος στη σχετική λίστα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κατάταξη: 2

Ρεκόρ: Νίκες 7 Ισοπαλίες 3 Ήττες 0

Επίθεση: 16 γκολ

Άμυνα: 6 γκολ

Ασίστ: 10

Δοκάρια: 5

Πέναλτι: 1 (1)

Κάρτες: 21 κίτρινες

Πρώτος σκόρερ: Κουλούρης 8 γκολ

Πρώτος σε συμμετοχές: Ρισβάνης, Μέγερι 948 λεπτά

Εισιτήρια: 797 μ.ο

Αύριο ο Ολυμπιακός