Έχει… πέραση ο Σισέ, αλλά η μπάλα είναι στα πόδια του

Ο 23χρονος στόπερ του Ολυμπιακού βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό, τα σενάρια από το εξωτερικό φούντωσαν και πάλι, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο.

Έχει… πέραση ο Σισέ, αλλά η μπάλα είναι στα πόδια του

Σχεδόν ίδια εποχή με πέρσι ο Παπέ Σισέ άρχισε να παίρνει φανέλα βασικού και φέτος στον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν όλα ξεκίνησαν την 1η Οκτώβρη και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Σενεγαλέζος σε εκείνο το παιχνίδι μπήκε βασικός και μετά το πήρε σερί. Ανέβασε τις μετοχές του σε μία χρονιά που όλα πήγαιναν στραβά κι ανάποδα για τον Ολυμπιακό.

Φέτος, ενώ φάνηκε να ξεκινάει διαφορετικά στην προετοιμασία τελικά έχασε έδαφος με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Πρώτο ματς πρωταθλήματος που έπαιξε βασικός ήταν στις 29 Οκτωβρίου κόντρα στον Απόλλωνα. Από τότε έχει σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο νεαρός στόπερ άφησε πίσω του τα άσχημα και ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε φανέλα βασικού δείχνοντας ότι τον εμπιστεύεται. Ο Σενεγαλέζος στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν επιρρεπής στο λάθος, δεν είχε συγκέντρωση και του κόστισε τη θέση του. Τώρα έχει πάρει ξανά φανέλα βασικού, όμως η μπάλα είναι στα πόδια του για να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Στο λιμάνι θεωρούν πως είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα έχει… πέραση στο εξωτερικό. Μετά από ένα σερί καλών αγώνων αναπτύχθηκαν και πάλι σενάρια περί ενδιαφέροντος από συλλόγους του εξωτερικού. Η Ντόρτμουντ φέρεται να ασχολείται με τον Σισέ, αλλά σύμφωνα με τη φημολογία δεν φαίνεται να είναι και η μοναδική.

Αποδεδειγμένα είναι παίκτης που όταν πατάει καλά τραβάει πάνω του τα βλέμματα. Έχει τα προσόντα να εξελιχθεί, όμως, όλο το θέμα είναι να διατηρήσει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του. Η μπάλα είναι ξεκάθαρα στα πόδια του και από αυτόν εξαρτάται η εξέλιξη του και το μέλλον του. Ο Σισέ κρατάει τις τύχες του στα χέρια του και αρκεί να συνεχίσει προσγειωμένος και αφοσιωμένος στη δουλειά του.