Μεντιλίμπαρ: «Τα έχουμε καταφέρει, είμαστε στον τελικό της διοργάνωσης»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και στην ουσία έχασε τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του και στα λάθη που έγιναν.
Αναλυτικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε:
«Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στον τελικό μίας διοργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα βρισκόμαστε μέσα και στην άλλη διοργάνωση.
Απλά σήμερα μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, παίξαμε καλά για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια μείναμε αρκετά πίσω, δεν καταφέραμε να μπούμε στην περιοχή, μας πίεσαν, κάναμε αρκετά λάθη κι ο αντίπαλος προηγήθηκε και στη συνέχεια ήταν δύσκολο για μας να έχουμε τον έλεγχο».
Για τη συνέχεια και το ματς με την ΑΕΚ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα 2 ματς που απομένουν. Είναι οι αγώνες μας. Εμείς τους αγώνες μας θέλουμε να τους κερδίσουμε και αμέσως από το επόμενο ματς θέλουμε να κερδίσουμε».