Ζητείται λύση στον Αστέρα Τρίπολης

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν σκορπίσει προβληματισμό στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολης και πλέον η εύρεση λύσης ώστε να ξεκολλήσει η ομάδα είναι επιτακτική.

Ζητείται λύση στον Αστέρα Τρίπολης

Αν μιλούσαμε για κάποιο άλλο κλαμπ και όχι για την ομάδα της Τρίπολης, τότε το πιθανότερο είναι ότι το ρεπορτάζ της ομάδας θα είχε γεμίσει με τίτλους του τύπου «αλλαγή προπονητή, ηλεκτροσόκ, δεν πάει άλλο» κ.λ.π.

Όμως επειδή στον Αστέρα δεν έχουν μάθει να παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ, η διοίκηση αναζητά τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης που παρατηρείται φέτος χωρίς διάθεση να «πάρει κεφάλια», αν και αυτό πλέον δεν φαντάζει και τόσο απίθανο σενάριο.

Η νέα ισοπαλία του Αστέρα, αυτή τη φορά στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα, τον αφήνει για τα καλά εκτός στόχων, αφού οι «Αρκάδες» είχαν ως προτεραιότητα την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Ωστόσο οι έξι βαθμοί που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής τον κρατάνε «όμηρο» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, γεγονός που δεν αφήνει και περιθώρια για αισιοδοξία.

Για το λόγο αυτό η σημερινή μέρα ίσως και να φέρει νέα στην ομάδα, αφού δεν αποκλείεται να γίνουν συναντήσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης, προκειμένου να αποφασιστεί πως θα πορευτεί η ομάδα στο εξής.

Όπως και να έχει ο προβληματισμός όχι απλά παραμένει στον Αστέρα, αλλά όσο περνάνε οι αγωνιστικές ολοένα και μεγαλώνει. Και το γεγονός αυτό ίσως να είναι και ένα «καμπανάκι» τόσο για τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, όσο και για κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας...