ΟΦΗ: Επιστροφή Γκαγέγκος, εκτός ο Αμπάντα

Ο Φελίπε Γκαγέγκος επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ, ενώ εκτός έμεινε ο Λερόι Αμπάντα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

ΟΦΗ: Επιστροφή Γκαγέγκος, εκτός ο Αμπάντα

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο Παναιτωλικό στην Κρήτη (11/5) για την έβδομη αγωνιστική των playout του πρωταθλήματος της Super League.

Ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, είδε τον Φελίπε Γκαγέγκος να επιστρέφει, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Λερόι Αμπάντα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Με τον Felipe Gallegos να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Matheus Bressan συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Leroy Abanda αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ανδρέας Αδαμάκης συνέχισε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις θα συμμετέχει ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Ιατράκης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Ρούβα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (1/5), στις 10:30».