Κάναντι: «Μεγάλη νίκη με τακτική και τύχη»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Μάκαντι με την εμφάνιση της ομάδας του. Απάντησε και σε ερώτηση για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ.

Κάναντι: «Μεγάλη νίκη με τακτική και τύχη»

Αρχικά στο σχόλιό του ο Νταμίρ Κάναντι σημείωσε: «Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς. Χαρήκαμε πολύ στα αποδυτήρια, πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τον Μπακάκη. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και δεν προσφέραμε καμία ουσιαστική φάση στην ΑΕΚ για να βάλει γκολ. Πιστέψαμε στη στημένη μας φάση και ήρθε το γκολ ενώ παίξαμε καλά και την αντεπίθεση και έγινε το 2-0».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα δεδομένων των τριών δοκαριών, είπε: «Ασφαλώς είχαμε και την τύχη στο πλευρό μας, ιδιαίτερα το πρώτο μέρος. Αλλά στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να μας απειλήσει. Νομίζω όμως ότι δουλέψαμε πολύ στην τακτική. Αλλά πάντα χρειάζεται και η τύχη».

Ρωτήθηκε αν είναι δίκαιο να αντιμετωπίζουν οι ομάδες της πεντάδας έναν διαφορετικό Ατρόμητο απ’ ότι ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι MVP αναδείχθηκε ο Γιαννούλης και σκόρερ ήταν ο Κουλούρης και απάντησε: «Εγώ είμαι απλά ο προπονητής της ομάδας και πρέπει να σέβομαι τους κανόνες. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ των ομάδων και πρέπει να την τηρήσουμε. Δίκαιο ή άδικο αυτό είναι το ποδόσφαιρο».