Μεντιλίμπαρ: «Μας κόστισε το λάθος, δεν τελείωσε τίποτα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα αίτια της ισοπαλίας με τον Άρη.

Μεντιλίμπαρ: «Μας κόστισε το λάθος, δεν τελείωσε τίποτα»

Στο λάθος του Ντόη στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τον Άρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έφταιξε: «Ξεκινήσαμε με πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει, αλλά κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Παίξαμε με πολύ θέληση και ένταση. Μας έλειπε το έξυπνο παιχνίδι. Δεν κάναμε έξυπνες επιλογές. Παίξαμε με πολύ μεγάλη ένταση, αλλά μας έλειπε η ήρεμη σκέψη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και αν υπάρχει θέμα με την ομοιογένεια: «Όχι δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει αυτό. Κάποιες φορές μας ευνοούν οι αλλαγές και κάποιες όχι. Μπήκαμε στο παιχνίδι να κερδίσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες,, αλλά μας κόστισε το λάθος. Κάναμε δυνατή προσπάθεια ιδιαίτερα προς το τέλος του παιχνιδιού».

Για το τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία για τη συνέχεια: «Κερδίσαμε έναν βαθμό και δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είχαμε περιθώριο για ένα στραβοπάτημα και από εδώ και πέρα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».