Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις από Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έχει προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις από Μεντιλίμπαρ

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε και οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα playoffs της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε κόντρα στη Φενέρ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ροντινέι, Κάρμο, Φορτούνης, τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικότατοι για την ομάδα του Πειραιά. Εκτός είναι και ο Αλεξανδρόπουλος που ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη.