Ατρόμητος- Κηφισιά 1-2: Ανατροπή παραμονής!

Η Κηφισιά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο Περιστέρι και επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου παραμένοντας στο κόλπο της σωτηρίας

Ατρόμητος- Κηφισιά 1-2: Ανατροπή παραμονής!

Η Κηφισιά είναι… εφτάψυχη και εξακολουθεί να παραμένει μέσα στο κόλπο της παραμονής, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι, αν και έχανε με 1-0 από το πρώτο μέρος.

Πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της παρά την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα και τα play out παίρνουν για τα καλά… φωτιά!

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που είχε την υπεροχή με την Κηφισιά να έχει σοβαρά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού της και να μην μπορεί να φτάσει απέναντι στον Μαρκετζάνι.

Μάλιστα στο 16’ μετά από ένα παιδαριώδες λάθος του Τσάπαν ο Καμαρά βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον Νικοπολίδη για να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Αντζιέλσκι, που δεν μπορούσε να σκοράρει.

Στην ανάπαυλα ο Κώστας Μπράτσος άλλαξε την διάταξη της ομάδας του περνώντας παράλληλα τον Κλωναρίδη αντί του Μενέντες στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι η Κηφισιά συνέχισε με 3-5-2 και άρχισε να γίνεται πιο πιεστική και κινητική προσπαθώντας να ανατρέψει την κατάσταση από την ώρα μάλιστα που ο Παναιτωλικός την ίδια στιγμή είχε το προβάδισμα στην Τρίπολη.

Κι όμως οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν για την επιλογή του προπονητή τους! Έγιναν πολύ πιο απειλητικοί και μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την απόλυτη ανατροπή.

Στο 64’ ο Πρίτσας έκανε τη σέντρα και ο Σναϊντερλάν με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ στο 68’ ο Σάντος επίσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κλωναρίδη έδωσε προβάδισμα στην Κηφισιά με 1-2.

Το παιχνίδι απέκτησε ένταση, νεύρα, είχε πολλές δυνατές μονομαχίες και μαρκαρίσματα με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να ισοφαρίσει και της Κηφισιά να «κλειδώσει» τη νίκη.

Μετά από οκτώ λεπτά καθυστερήσεων και δύο μεγάλες ευκαιρίες του Μπιφουμά στο 81’ και το 92’το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Κηφισιά να κερδίζει με 1-2 και το θρίλερ της παραμονής να συνεχίζεται.

Μικρογραφία

Ατρόμητος- Κηφισιά 1-2

Γήπεδο: «Δημοτικό Περιστερίου »

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Σκόρερς: Καμαρά (16’)

Κίτρινες: Βαλένσια (45+1’) Τριμμάτης (59’) Καμαρά (74’) - Τσανάτζια (27’), Σάντος (33’), Σολόα (79’), Τσάπαν (80’), Μιλίτσεβιτς (93’), Νικοπολίδης (95’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Τριμμάτης (67’ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73’ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ, Κούντε – Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς (62’ Ρομπάιγ) – Αντζιέλσκι (62’ Βέργος).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης – Τσανάτζια (58’ Μπιφουμά), Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς – Σολόα, Σναϊντερλάν – Μενέντες (46’ Κλωναρίδης), Πρίτσας (λ.τ. 82’ Τετέι), Σάντος (λ.τ. 75’ Γκόμπελιτς) – Οζέγκοβιτς (82’ Γιόβανσιτς).