ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Δεν χαρίστηκαν οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Τοράλ επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο Ηράκλειο και διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς.

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Δεν χαρίστηκαν οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ δεν χαρίστηκε στον Βόλο. Παρότι δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό εν αντιθέσει με τους Θεσσαλούς που ήθελαν να ξεφύγουν κι άλλο από την επικινδυνη ζώνη, επικράτησε με 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Τοράλ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Τραϊανός Δέλλας έβαλε όλα τα επιθετικά όπλα που είχε, ενώ και ο Χρήστος Κόντης παρέταξε πάνω - κάτω την ίδια ενδεκάδα που είχε κατεβάσει και πριν από μία εβδομάδα με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, με στόχο - τί άλλο; - να φύγει με το διπλό.

Σε γενικές γραμμές οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Τοράλ έκανε παράλληλη πάσα και προ του Ισέκα ο Τσοκάνης έβαλε την προβολή και ο Κόβατς μάζεψε την μπάλα προτού περάσει τη γραμμή (9’).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28’. Ο Μπάκου έδωσε στον Τοράλ κι εκείνος επιχείρησε με ψαλιδάκι να νικήσει τον Κόβατς. Ωστόσο, δεν βρήκε την μπάλα και κατέληξε στον Ριέρα που ξαναέδωσε στον Τοράλ που με πλασέ έγραψε το 1-0. Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Κόβατς είπε «όχι» στο σουτ του Μπάκου στο 42’.

Τελικά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πάλι με τον Τοράλ που νίκησε τον Κόβατς με υπέροχο πλασέ στο 49’. Ένα λεπτό νωρίτερα ο πορτιέρε του Βόλου είχε αποκρούσε κεφαλιά του Ισέκα.

Ο Βόλος είχε ένα καλό σουτ του Ασεχόν που πέρασε πάνω από την εστία στο 63’, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Μπορεί να μείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου (90’+1’), όμως σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Δίχως προβλήματα η διαιτησία του Ανδριανού (Αθήνας).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ 2-1

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαϊας)

Σκόρερ: 28’, 49’ Τοράλ - 90’+1’ αυτ. Λαμπρόπουλος

Κίτρινες: 34’ Μαρινάκης - 32’ Ντε Καμπς

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (4-2-3-1): Χριστογεώργος - Μαρινάκης (72’ Λαμπρόπουλος), Τοράρινσον, Βούρος, Λουκάο - Μπάκιτς, Μεγιάδο (79’ Γκλάζερ) - Τοράλ (64’ Γκαγέγκος), Ριέρα, Μπάκου (72’ Μοσκέρα) - Ισέκα (79’ Φελίπε).

ΒΟΛΟΣ (4-2-3-1): Κόβατς - Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (85’ Κίτσος) - Ντε Καμπς (62’ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς - Μύγας (62’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνόν (70’ Ποπέσκου) - Γκαρσία (70’ Μωραϊτης).