Οι Πολωνοί θέλουν τον Έσε και εκείνος περιμένει τον Σκαλόνι

Στην Πολωνία σκέφτονται να καλέσουν στην εθνική τους ομάδα τον Σαντιάγκο Έσε, ενώ εκείνος περιμένει τον Σκαλόνι για την Αργεντινή.

Οι Πολωνοί θέλουν τον Έσε και εκείνος περιμένει τον Σκαλόνι

Ο Σαντιάγκο Έσε έχει αποδειχτεί σε μία πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό. Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Αργεντινός κάνει εξαιρετικά ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Πρόσφατα πήρε το πολωνικό διαβατήριο γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παίξει και στην εθνική ομάδα της χώρας. Δημοσιεύματα στην Πολωνία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να κληθεί στην εθνική ομάδα.

Ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό η πολωνική ομοσπονδία έχει πρόθεση να κάνει επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να διαπιστωθούν οι προθέσεις του. Είναι πάντως ένας παίκτης που τον θέλουν στην εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο Σαντιάγκο Έσε φαίνεται πως έχει πρόθεση να περιμένει τον Λιονέλ Σκαλόνι. Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» πιστεύει πως δεν είναι απίθανο να πάρει την ευκαιρία του από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.