Η αποθέωση του Μίτσελ σε Τζολάκη (pics)

Ο Μίτσελ αποθέωσε στα social media τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League.

Η αποθέωση του Μίτσελ σε Τζολάκη (pics)

Ο Μίτσελ δεν έχει κρύψει το δέσιμο του με τον Ολυμπιακό και πως συνεχίζει να παρακολουθεί την ομάδα του Πειραιά παρά το γεγονός πως αποχώρησε πέρσι από την τεχνική ηγεσία.

Ο Ισπανός κόουτς που αγαπάει αρκετά τον σύλλογο χάρηκε με την επιτυχία επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά και με την απόδοση του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Ο Μίτσελ, άλλωστε είναι προπονητής που είχε πολύ καλή άποψη για τον νεαρό γκολκίπερ και τον είχε πιστέψει αρκετά.

«Τα πράγματα δεν συμβαίνουν από τύχη. Ένας μεγάλος τερματοφύλακας γιατί έχει έναν σπουδαίο προπονητή τερματοφυλάκων. Αξίζεις αυτή την επιτυχία γιατί έκανες το ίδιος και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν σε εμπιστεύτηκαν πολλοί άνθρωποι. Εμείς ναι και προφανώς ο προπονητής τερματοφυλάκων. Συγχαρητήρια», έγραψε ο Μίτσελ στην ανάρτηση που έχει κάνει ο Τζολάκης για τον Παναγιώτη Αγριογιάννη τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Θυμίζουμε ότι στον περσινό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Τζολάκης είχε αποκρούσει πέναλτι του Γκρέι στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σκόραρε ο Ελ Αραμπί για να νικήσει ο Ολυμπιακός με 1-0.