Τερίμ: «Θα θέλαμε τον Μπερνάρ γι' ακόμα ένα χρόνο»

Ο Φατίχ Τερίμ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία για παραμονή του Μπερνάρ.

Τερίμ: «Θα θέλαμε τον Μπερνάρ γι' ακόμα ένα χρόνο»

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στο παιχνίδι με τη Λαμία για να πάρει τη νίκη και ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε και στον Μπερνάρ εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα γι' ακόμα μία σεζόν.

Αναλυτικά ο Φατίχ Τερίμ μίλησε:

Για το παιχνίδι: Τέτοιοι τύπου αγώνες είναι δύσκολοι αν δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Εκείνοι βρήκαν το πρώτο γκολ και εμείς τρέξαμε για να ισοφαρίσουμε. Με υπομονή κάναμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε καλά και βρήκαμε τις φάσεις που θέλαμε. Χάσαμε πάρα πολλά γκολ. Κερδίσαμε 3-1 και πιστεύω ότι ο κόσμος που μας έβλεπε χάρηκε που παίξαμε καλά. Δεν είναι το πιο εύκολο να παίζεις στις 17.00 με 30 βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Σκεφτόμαστε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Μία ομάδα υπάρχει που μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Είτε το πάρουμε το πρωτάθλημα είτε όχι το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Για τον Μπερνάρ: Έχει χάσει ευκαιρίες προηγουμένως. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι πολύ μεγάλος. Καμιά φορά του κάνω κι εγώ πλάκα μήπως να μείνεις γι' ακόμα ένα χρόνο μαζί μας. Το μισό από αυτή τη πλάκα είναι κάτι που θέλουμε κιόλας. Το γκολ που έβαλε μπορεί να συζητηθεί γι' αρκετό καιρό και το παιχνίδι και ο τρόπος που παίζει επίσης.