«Παλικάρι» ο Νάτχο, κάνει τα πάντα για να παίξει!

Ο Ισραηλινός χαφ του Ολυμπιακού αν και δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, δεν θέλει με τίποτα να κάτσει στην εξέδρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19.30).

«Παλικάρι» ο Νάτχο, κάνει τα πάντα για να παίξει!

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το ντέρμπι ο Νάτχο. Με τη θέληση που δείχνει, με τη δίψα του να παίξει και με την αυτοπεποίθηση που έχει, ο Μαρτίνς στο τέλος θα τον επιλέξει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19.30) και αναλόγως θα πράξει, με πιο πιθανό σενάριο να κάθεται στον πάγκο για να αποτελέσει μία πολύτιμη λύση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ισραηλινός προφανώς και δεν είναι καλά. Οι ενοχλήσεις από το πάτημα που του έκανε αντίπαλός του στο ματς με την Ντουντελάνζ, δεν έχουν υποχωρήσει. Σίγουρα ένιωθε καλύτερα την Παρασκευή (9/11), αλλά αυτό που μετράει περισσότερο απ’ όλα έχει να κάνει με την «τρέλα» του Νάτχο να δώσει το «παρών».

Ο ίδιος έλεγε όλη τη μέρα ότι θα κάνει τα πάντα για να παίξει και υπάρχει η γενικότερη αίσθηση στον Ρέντη ότι στο τέλος θα τα καταφέρει και θα μπει στην αποστολή. Είναι αυτό που αναφέραμε και στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ.

Με την «κάψα» που δείχνει στον Ρέντη οδηγεί στο συμπέρασμα άπαντες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί στη 18άδα.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του προφανώς και ακούει με ικανοποίηση όλα όσα του λέει ο Ισραηλινός, όμως, προτού πάρει την οριστική του απόφαση, θέλει να μιλήσει και με το ιατρικό τιμ.

Ακόμη και στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (10/11) και αναμένεται ο Νάτχο να μην προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί στους «20» ή στους «21» που θα επιλέξει αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα την Κυριακή (11/11) να αποφασίσει αν θα τον έχει ως λύση για τον πάγκο.

Το ξαναλέμε ότι με τα έως τώρα δεδομένα, ο Νάτχο οδεύει προς το να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

*** Ο Ναουέλ από την πλευρά του επίσης δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό στη μέση, αλλά για εκείνον η οριστική απόφαση θα παρθεί από τον Μαρτίνς μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης.