Επιβεβαίωση από Ισπανία: «Επέκταση συμβολαίου ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Για συμφωνία Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ κάνει λόγο δημοσίευμα της «Relevo».

Επιβεβαίωση από Ισπανία: «Επέκταση συμβολαίου ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Έτοιμος να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025 είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σύμφωνα με τους Ισπανούς, μια πληροφορία που έχει διαρρεύσει στην Ελλάδα εδώ και ένα μήνα!

Σύμφωνα με τη «Relevo» ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να είναι ικανοποιημένο με την κατάσταση στους «ερυθρόλευκους» φιλοδοξώντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Δύο μήνες στον ελληνικό πάγκο κι ο Βάσκος θα παραμείνει συνδεδεμένος με τους γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι χαρούμενος στον σύλλογο και ονειρεύεται να πετύχει ένα ακόμη ευρωπαϊκό κατόρθωμα. Η άφιξή του στην Ελλάδα δεν ξάφνιασε τους γύρω του. Μετά την απόλυσή του από τη Σεβίλλη, έλαβε ήδη κλήση από τον ατζέντη του για το ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Μεντιλίμπαρ δέχτηκε την πρόκληση. Η πρώτη πρόταση ήταν για 1 χρόνο και 4 μήνες αλλά ο Μέντι διατήρησε τη φιλοσοφία του, υπογράφοντας μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Τώρα, θα βάλει την υπογραφή του σ' αυτό το νέο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει για την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει ορθοποδήσει αγωνιστικά, με 6 νίκες και 2 ήττες, ενώ γίνεται αναφορά φυσικά στην πορεία της ομάδας στο Conference League όπου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό κι οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πεπεισμένοι ότι στα χέρια του την επόμενη χρονιά θα είναι και πάλι οι βασιλιάδες της Ελλάδας».