Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μεντιλίμπαρ έως το 2025

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μεντιλίμπαρ έως το 2025

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ολυμπιακό. Υπό τις οδηγίες του Βάσκου προπονητή, η ομάδα του Πειραιά έχει καταφέρει να μπει με αξιώσεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενόψει και της έναρξης των play off.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναγνωρίζει τη δουλειά του έμπειρου τεχνικού και γι' αυτό του έκανε πρόταση ανανέωσης. Παρά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Μεντιλίμπαρ για να του εκφράσει τη στήριξή του.

Μάλιστα οι δυο τους έδωσαν τα χέρια για να πορευτούν μαζί έως το καλοκαίρι του 2025. Αυτό σημαίνει πως ο Μεντιλίμπαρ θα βρεθεί στο τιμόνι του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι ξεχωριστής σημασίας για την Ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, αφού θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Γι' αυτό η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να έχει στον πάγκο έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται και που μπορεί ο ίδιος να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο της κορυφής.