Ολυμπιακός: Το μυστικό για το τρίποντο και η ρεβάνς του Γιόβετιτς

Το μυστικό για να μην ταλαιπωρηθεί ο Ολυμπιακός για το τρίποντο στην Λαμία και η ρεβάνς του Γιόβετιτς

Ολυμπιακός: Το μυστικό για το τρίποντο και η ρεβάνς του Γιόβετιτς

Ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς την Κυριακή (7/4-17.00) στην Λαμία και να περιμένει τα άλλα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play off για να μειώσει κι άλλο την απόσταση από τους προπορευόμενους συνεχίζοντας για τα καλά να βρίσκεται στη διεκδίκηση, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης λίγες μέρες πριν από τον πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα του με την Φενέρ.

Για τον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ σημαντικό να κάνει ό,τι είχε πετύχει στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος νικώντας με 4-0 την Λαμία, δηλαδή να σκοράρει γρήγορα τέρματα και να μην αφήσει περιθώριο στους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου. Τότε είχε βάλει δύο γρήγορα τέρματα με Μασούρα και Φορτούνη (που θα λείπει στο ματς της Κυριακής) και είχε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ εύκολα.

Στην ήττα του με 1-0 στην Λαμία ήταν ένα από τα λίγα ματς στα οποία είχε αρχίσει βασικός ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος ως κλασικός φορ δεν τα είχε πάει καλά και ο Καρβαλιάλ τον είχε αλλάξει τότε στο ημίχρονο.

Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ο Γιόβετιτς παίζει σε διαφορετική θέση και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, συνεπώς είναι και για τον ίδιο μια καλή ευκαιρία για προσωπική ρεβάνς στο παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μία νίκη την οποία χρειάζεται πάρα πολύ και για διάφορους λόγους.