Αφεντουλίδης: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Σε ηλικία 83ων ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανέστης Αφεντουλίδης, που μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Καστοριά.

Αφεντουλίδης: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83ων ετών άφησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανέστης Αφεντουλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε φορέσει τη φανέλα της Καστοριάς αλλά και του ΠΑΟΚ. Η Αστραπή Μεσοποταμίας, ομάδα της Καστοριάς, σε ανάρτησή της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε:

«Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πετυχημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές έφυγε σήμερα από το ζωή σε ηλικία 83 ετών, ο λόγος για τον δικό μας χωριανό, Ανέστη Αφεντουλίδη.

Ο Ανέστης διετέλεσε παίχτης της Αστραπής σε χρυσές εποχές της ομάδας αγωνιζόμενος τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο όσο και σε εθνικές κατηγορίες με τα κιτρινόμαυρα, ενώ αγωνίστηκε και στην Α’ Εθνική με την ιστορική ομάδα της Καστοριάς αλλά και αυτή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης γράφοντας τη δίκη του ιστορία.

Ανέστη η οικογένεια της Αστραπής, ο κόσμος της Μεσοποταμίας αλλά και ολόκληρου του Νομού είναι βαθιά ευγνώμων για αυτά που πρόσφερες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Συλλυπητήρια στους οικείους του».