Ολυμπιακός: Οι 15 μέρες που θα μείνει εκτός ο Ποντένσε

Τα δύο ματς χωρίς τον Πορτογάλο και το στοίχημα της επιστροφής του Ντάνιελ Ποντένσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός: Οι 15 μέρες που θα μείνει εκτός ο Ποντένσε

Το τελευταίο διάστημα ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σε δύο ματς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα απουσιάσει τόσο από τον αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία όσο και από αυτόν με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (11/4). Και ειδικά για την αναμέτρηση με τους Τούρκους η απουσία του είναι πολύ σημαντική, διότι πρόκειται για ένα ματς πολύ υψηλής έντασης και απαιτήσεων.

Εκτός βέβαια από τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει ο Μεντιλίμπαρ να καλύψει αυτή την απώλεια υπάρχει και ένα ακόμα θέμα που έχει σχέση με την απουσία του Ποντένσε. Αυτό είναι το μεγάλο διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Πορτογάλος. Έπαιξε στο ματς με τον Άρη στις 3 Απριλίου και θα αγωνιστεί ξανά στις 18 Απριλίου στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα γινόταν ανάμεσα στα δύο ματς με τη Φενέρ έχει αναβληθεί κι έτσι ο Ποντένσε θα μείνει χωρίς αγώνα για 15 ημέρες. Από τη μία θα πάρει ανάσες και θα είναι φρέσκος, αλλά από την άλλη θα μείνει εκτός ρυθμού γι' αρκετό καιρό. Για έναν παίκτη όπως είναι ο Ποντένσε που βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι σημαντικό να μπορέσει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο και να επιστρέψει ακόμα έτοιμος σε ένα ματς πολύ υψηλών απαιτήσεων όπως θα είναι η ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου».