Ολυμπιακός: Έφτασε τον καλύτερο εαυτό του ο Ελ Κααμπί!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ετοιμάζεται για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα. Ήδη ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ του. 

Ολυμπιακός: Έφτασε τον καλύτερο εαυτό του ο Ελ Κααμπί!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει φτάσει τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν είναι μόνο ότι έχει γράψει το όνομά του στις χρυσές λίστες των σκόρερ της πειραϊκής ομάδας, αλλά και ότι πάει πια να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό!

Ο Μαροκινός άσος ήδη ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε μία σεζόν και θα είχε ήδη φτάσει σε αυτό το ρεκόρ εάν ευστοχούσε στο πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε. Θα ήταν και σαν μία ασίστ στον εαυτό του, καθώς είναι εξίσου εντυπωσιακό ότι στα 38 παιχνίδια του φέτος με τον Ολυμπιακό δεν έχει πιστωθεί κάποια τελικά πάσα για γκολ συμπαίκτη του.

Η προηγούμενη καλύτερη χρονιά του ήταν το 2020-21 όταν έπαιζε στο Μαρόκο με την Γουιντάντ Καζαμπλάνκα. Τότε πέτυχε συνολικά 26 τέρματα σε 43 συμμετοχές και είχε επίσης 5 ασίστ.

Εκείνη τη σεζόν είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του Μαρόκου με 18 γκολ, έναν ατομικό τίτλο που έχει κατακτήσει μόνο σε αυτή την περίπτωση. Φυσικά είναι στόχος του να το επαναλάβει φέτος στην Ελλάδα. Στη Super League έχει φτάσει στα 16 γκολ και αποτελεί φαβορί για να αναδειχτεί κορυφαίος «γκολτζής» του πρωταθλήματος, με βασικό αντίπαλο τον Λορέν Μορόν του Άρη που έχει ένα γκολ λιγότερο.