Ολυμπιακός: Κόσμος και προπονητής έστειλαν μήνυμα μέσω Ρέτσου

Η στήριξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Παναγιώτη Ρέτσο, οι συμπαίκτες του και ο κόσμος έστειλαν ένα γενικό μήνυμα για το φινάλε της σεζόν. 

Ολυμπιακός: Κόσμος και προπονητής έστειλαν μήνυμα μέσω Ρέτσου

Να είχε κάνει ο Πάναγιώτης Ρέτσος αυτά που έκανε ο Μουκουντί στα γκολ του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ...

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε πει μετά την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια στην ομάδα του ότι όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν. Ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχτηκε σκληρή κριτική για τη φάση του γκολ του Ελίασαν, έφταιγε ή δεν έφταιγε μόνον αυτός, γιατί άκρη δεν πρόκειται να βρούμε και ούτε έχει και νόημα.

Ο διεθνής αμυντικός ήταν βασικός εναντίον του Άρη, έκανε και πάλι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι (απέναντι στον Μορόν, όπως είχε κάνει με τον Λιβάι), παραλίγο πάλι σε μία φάση στο 1-0 να κάνει ένα λάθος απροσεξίας, σε μία εμφάνιση με τα πάρα πολλά καλά του και τα ελάχιστα λάθη του. Όπως λάθος έκανε και ο Κάρμο σε ένα μαρκάρισμα στον Μορόν στην περιοχή, καθώς ο Γάλλος διαιτητής που δεν ήταν και... κορυφαίος θα μπορούσε να το είχε δει αλλιώς. Αλλά κι ο Κάρμο ήταν πάλι εξαιρετικός, τρομερός αμυντικός, με τις μεγάλες διαγώνιες μπαλιές του και όλα τα προτερήματα ενός παίκτη είκοσι εκατομμυρίων ευρώ.

Ο προπονητής τον στήριξε τον Ρέτσο γιατί στην ενδεκάδα δεν τον περίμεναν οι περισσότεροι. Ο κόσμος τον στήριξε γιατί σε κάθε καλή προσπάθειά του τον χειροκροτούσε όπως κάθε άλλο παίκτη. Οι συμπαίκτες του ήταν δίπλα του, όπως και ο ίδιος μαζί τους. Αγκαλιές σε κάθε φάση, παροτρύνσεις, πραγματική ομάδα. Με υγεία. Κι ο Ρέτσος φυσικά στήριξε τον εαυτό του, όπως προσπαθεί κάθε φορά στα εύκολα και στα δύσκολα.

Για το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού του... χρόνου, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Για φέτος είναι Ρέτσος - Κάρμο. Για τη συνέχεια ενός πρωταθλήματος που δεν έχει τελειώσει και μιας ευρωπαϊκής πρόκλησης που χρειάζεται απόδοση και γενικότερη συμπεριφορά όλων, όπως ακριβώς στο ματς με τον Άρη.