Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των «πρασίνων»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των «πρασίνων»

ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ: Παρότι η ΑΕΚ δεν είχε κλασικές φάσεις στο β' μέρος οπότε και πίεσε, εντούτοις ο γκολκίπερ του ΠΑΟ είχε δυο-τρεις πολύ καλές επεμβάσεις που θα είχαν προβληματίσει τερματοφύλακες μικρότερης κλάσης. Σίγουρα από τους διακριθέντες.

ΚΩΤΣΙΡΑΣ: Εξαιρετική εμφάνιση του δεξιού μπακ των «πρασίνων», ο οποίος είχε πολλή δουλειά απέναντι στον Ελίασον όμως τα πήγε περίφημα, βγαίνοντας νικητής στις περισσότερες φάσεις.

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: Είχε το τραγικό λάθος στο γκολ της ΑΕΚ χάνοντας την μπάλα από τον Ελίασον, ενώ γενικά έδειχνε σαν να είναι εκτός αγώνα από το ξεκίνημα του ματς. Δικαίως αντικαταστάθηκε, καθώς ήταν επιρρεπής στο λάθος.

ΑΚΑΪΝΤΙΝ: Πολύ καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στη δύσκολη αποστολή απέναντι στους γρήγορους και ποιοτικούς επιθετικούς της ΑΕΚ.

ΓΕΝΤΒΑΪ: Τα ίδια και καλύτερα ίσως από τον Ακαϊντίν. Πολύ καλό ματς από τον Κροάτη στόπερ, ο οποίος είχε και ένα καίριο κόψιμο στη μικρή περιοχή προς το τέλος του αγώνα.

ΤΣΕΡΙΝ: «Μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή, ίσως δεν φάνηκε επιθετικά όσο σε παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους και περισσότερους χώρους, ωστόσο βοήθησε πολύ ανασταλτικά με το αδιάκοπο τρέξιμο και τις τοποθετήσεις του.

ΑΡΑΟ: Θετικό σε γενικές γραμμές το πρόσημο για τον Βραζιλιάνο χαφ, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει κιόλας με την απόδοσή του.

ΒΕΡΜΠΙΤΣ: Λανθασμένη η επιλογή του Τερίμ να τον ξεκινήσει. Ήταν εμφανώς εκτός ρυθμού και δεν προσέφερε. Δικαίως πέρασε εκτός ως αλλαγή.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Ίσως ο πολυτιμότερος του ΠΑΟ πίσω από τον Ιωαννίδη. Πολλές προσπάθειες για γκολ, δύο εκ των οποίων βρήκαν εστία, το ακυρωθέν στο 24' και αυτό που μέτρησε στο 32'.

ΜΠΕΡΝΑΡ: Πολύ δραστήριος και... δαιμόνιος επιθετικά, έδωσε ώθηση και αρκετές καλές πάσες κυρίως στον Ιωαννίδη.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Εκπληκτικό παιχνίδι από τον στράικερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξέθεσε επανειλημμένα τον Μουκουντί. Πέρα από το (νικητήριο) γκολ που πέτυχε, βρισκόταν παντού στον αγωνιστικό χώρο, τρέχοντας αδιάκοπα μέχρι και στις καθυστερήσεις του ματς για να ανακόψει τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Μακράν ο ΜVP του αγώνα.

ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ: Πήρε τη θέση του ασταθέστατου Χουάνκαρ και έκανε πολύ καλύτερη δουλειά ανασταλτικά.

ΒΙΛΕΝΑ: Έστω κι αν έπαιξε λιγότερο από δεκάλεπτο, έκανε ένα κομβικό φάουλ στο φινάλε το οποίο πέρα από τον ρυθμό της ΑΕΚ, προκάλεσε και αναστάτωση στον πάγκο της, κερδίζοντας πολύτιμα δευτερόλεπτα.

ΜΑΝΤΣΙΝΙ: Μπήκε για να κάνει... βρώμικη δουλειά αμυντικά και όχι επιθετικά όπως τον έχουμε συνηθίσει και τα πήγε περίφημα, κόβοντας μάλιστα προς το φινάλε και τον Ρότα σε μια πολύ επικίνδυνη στιγμή για τα πράσινα καρέ.

ΡΟΥΜΠΕΝ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά και βοήθησε αρκετά στον ανασταλτικό τομέα.