Super League: Οι αλλαγές στην είσοδο στα γήπεδα από τις 9 Απριλίου - Πως θα μπαίνουν οι ανήλικοι

Νέα δεδομένα για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδος από την 9η Απριλίου.

Super League: Οι αλλαγές στην είσοδο στα γήπεδα από τις 9 Απριλίου - Πως θα μπαίνουν οι ανήλικοι

Αλλάζει από την 9η Απριλίου ο τρόπος εισόδο των φιλάθλων στα γήπεδα της Super League αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος!

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται κανονικά από τις γνωστές πλατφόρμες, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει ο κάθε φίλαθλος να περνάει το εισιτήριό του στο gov.gr wallet, πληκτρολογώντας ή σκανάροντας τον κωδικό. Στην συνέχεια με την επιλογή του εισιτηρίου θα εμφανίζεται το αντίστοιχο QR code που είναι αυτό που θα χτυπάνε οι υπεύθυνοι στις θύρες των γηπέδων.

Για όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν να κατεβάσουν την εφαρμογή, θα είναι η δυνατή η είσοδος στα γήπεδα, με την εγγραφή των ενδιαφερόμενων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, μέσω του emep.gov.gr.

O κάθε φίλαθλος θα πρέπει να περάσει τα εξής στοιχεία:

- αριθμός κινητού τηλεφώνου,

- διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email),

- αριθμός σταθερού τηλεφώνου,

- ταχυδρομική διεύθυνση διαμονής και πλήρης διεύθυνση επικοινωνίας, στην περίπτωση που αυτή διαφέρει από τη διεύθυνση διαμονής.

Μετά την εισαγωγή των στοιχείων θα αποστέλλεται ένας κωδικός μέσω SMS για επαλήθευση, ενώ θα ακολουθεί επιβεβαίωση της κατοχής του αριθμού κινητού από πιστωτικό ίδρυμα του οποίου είναι χρήστες e-banking ή από πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Σε περίπτωση που το κινητό τηλέφωνο δεν είναι επιβεβαιωμένο από κάποια τράπεζα, τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μεταβεί σε ΚΕΠ ή σε κάποια έμμισθη προξενική αρχή για να δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τι ισχύει με τα παιδιά κάτω των 15 ετών

Για το λόγο ότι πλέον δε θα μπορεί να εισέρχεται κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, το ίδιο θα ισχύει και για τα παιδιά, τα οποία θα ακολουθούν την ίδια διαδικασία.

Βασική προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σε παιδιά θα είναι να διαθέτουν ΑΦΜ.