Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών σε ένα ντέρμπι που άξιζε να νικήσει

Ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ με τους περισσότερους παίκτες του σε πολύ καλή απόδοση, πάθος, αλλά όχι αποτελεσματικότητα και καθαρό μυαλό στο τέλος. Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών σε ένα ντέρμπι που άξιζε να νικήσει

O Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη, αλλά τελικά έφυγε ηττημένος με το γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ελίασον.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν ήταν πάντα σωστός στις αντιδράσεις του, αλλά έβρισκε τον τρόπο να κρατά μακριά την μπάλα από την εστία του. Στο τέλος ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Προτίμησε περισσότερο να είναι συνεπής αμυντικά και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ενώ στο παιχνίδι ήταν προσεκτικός, παθιασμένος και έδωσε μεγάλες μάχες με τον Λιβάι, στην τελευταία φάση φοβήθηκε την αποβολή, δεν έκανε το φάουλ και έχει ευθύνη για την ήττα.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Ως συνήθως αποτελεσματικός στις περισσότερες περιπτώσεις, είχε κάποια μεμονωμένα προβλήματα.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Καλό παιχνίδι με τον Άμραμπατ, αμυντικά ήταν σίγουρος και επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κυριάρχησε στο κέντρο, ήταν από τους κορυφαίους.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του και ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Πολύ σπουδαίο παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Έκανε προσπάθεια να βοηθήσει σε διάφορους τομείς, είχε ορισμένες καλές ενέργειες, αλλά επιθετικά θα μπορούσε να κάνει περισσότερα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα, έδωσε όσες δυνάμεις είχε μετά από τα παιχνίδια της Εθνικής.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έκανε ό,τι ήθελε σε πολλές περιπτώσεις την άμυνα της ΑΕΚ, δεν πήρε τελικές προσπάθειες ο ίδιος, αλλά είχε πολλές δημιουργίες. Προς το τέλος κουράστηκε, αλλά ήταν μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Επηρεασμένος από την απουσία του με την Εθνική, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου μέρους.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Δεν φάνηκε καθόλου, δεν ήταν αλλαγή που βοήθησε.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά είχε συμμετοχή σε πολλά. Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά, θα μπορούσε να είχε καλύτερα γυρίσματα από τα πλάγια.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Μπήκε με μεγάλη διάθεση, η κλάση του ήταν εμφανής σε ορισμένες φάσεις, όμως τα τελειώματα του δεν ήταν αυτά που έπρεπε από σούπερ θέσεις. Και θα μπορούσαν να είχαν δώσει τη νίκη στις δύο μεγάλες ευκαιρίες του, ειδικά την πρώτη.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε μετά το γκολ της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να κάνει κάτι.