Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ και το... χάος!

Ελάχιστοι παίκτες του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Η κριτική των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ και το... χάος!

Δεν ήταν πολλοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού που έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ: Αποσόβησε πολλές φάσεις –σίγουρα γκολ, προσπάθησε να αποκρούσει στη φάση του πέναλτι το σουτ του Σαμάτα έχει τη λιγότερη ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε.

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Έκανε κακό παιχνίδι. Υπέφερε από τους ακραίους χαφ του ΠΑΟΚ, που έβγαιναν στις αντεπιθέσεις, ενώ στο πρώτο και το δεύτερο γκολ όλα ξεκινούν από την πλευρά του. Δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο

ΡΟΥΜΠΕΝ: Μπήκε στο β’ μέρος κι ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε. Προσπάθησε να… συμμαζέψει τα πράγματα στο κέντρο, αλλά μέχρι εκεί.

ΓΕΝΤΒΑΪ: Ευθύνεται για τα δύο πρώτα γκολ και ειδικά για το δεύτερο, όπου ο Μουργκ έκανε ανενόχλητος το γύρισμα στον Τόμας που επίσης ανενόχλητος πλάσαρε.

ΑΡΑΟ: Βαρύνεται μαζί με τον Γεντβάι τα τεράστια λάθη στο κέντρο της άμυνας, αλλά συγκριτικά ήταν ο καλύτερος στην αμυντική γραμμή.

ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ: Τραγική εμφάνιση. Δεν μπόρεσε να… βγάλει άκρη με τον Ντεσπόντοφ, δεν έβγαλε ούτε μια σέντρα… ποδοσφαιρική δικαίως αντικαταστάθηκε και κακώς ξεκίνησε από τον Τερίμ έχοντας ίωση όλη την εβδομάδα. Ήταν εμφανώς ανέτοιμος

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: Ήταν λιγότερο κακός από τον προκάτοχό του. Βοήθησε επιθετικά βγάζοντας κάποιες μπάλες από τα πλάγια, αλλά κι αυτός υπέστη τη βάσανο των αντεπιθέσεων του ΠΑΟΚ.

ΚΩΤΣΙΡΑΣ: Έπαιξε στο κέντρο, έτρεξε κέρδισε μάχες, αλλά δεν μπόρεσε να ανακόψει τις «κόντρες» των παικτών του ΠΑΟΚ και έχει ευθύνη γι’ αυτό.

ΤΣΕΡΙΝ: Από τους λίγους παίκτες που στάθηκαν σχετικά καλά. Πολλά τρεξίματα, πολλές κερδισμένες μάχες. Στο τελευταίο τέταρτο αντικαταστάθηκε για να μπει επιθετικός.

ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ: Μπήκε στο 77’ ως δεύτερος φορ, αλλά έμπλεξε στην… πολυκοσμία της άμυνας του ΠΑΟΚ και δεν φάνηκε. Πιστώνεται την ασίστ στο δεύτερο γκολ προς τον Μπερνάρ

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Πήρε κάποιες προσπάθειες με ορισμένα δυνατά σουτ που δεν έφεραν αποτέλεσμα. Έλειψαν όμως οι συνεργασίες του με τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού. Δεν είχε φρεσκάδα και διαύγεια στις αποφάσεις του.

ΜΠΕΡΝΑΡ: Ήταν εκείνος που πάλεψε περισσότερο από όλους. Ήταν παντού, προσπαθούσε να τα κάνει όλα και προκάλεσε πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν μόνος του…

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Έδωσε πολλές «μάχες» με τον Κουλιεράκη, ο οποίος μάλλον τον κέρδισε. Είχε το δοκάρι στο 57’, ενώ στην εμφάνισή του κόστισε η κακή εικόνα της ομάδας στην παραγωγή παιχνιδιού.

ΣΠΟΡΑΡ: Είχε μια φάση να κάνει γκολ, την έχασε, δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Ιωαννίδη και δεν τον ένιωσε ουσιαστικά η άμυνα του ΠΑΟΚ. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

ΠΑΛΑΣΙΟΣ: Είχε κάποιες καλές στιγμές, όταν μπήκε ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ, έδωσε πνοή στα άκρα της επίθεσης, αλλά η εμφάνισή του δεν αρκούσε.