ΑΕΚ: O Κλωναρίδης χάνει τον Ατρόμητο

Ο Ουζουνίδης μέτρησε σήμερα (8/11) παρουσίες και απουσίες ενόψει Ατρόμητου. «Ξεχάστε την Μπάγερν», το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές.

ΑΕΚ: O Κλωναρίδης χάνει τον Ατρόμητο

Καλά ήταν τα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη σημερινή (8/11) προπόνηση της ΑΕΚ όσον αφορά τον Τάσο Μπακασέτα. Ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός είδε τον μεσοεπιθετικό του να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι να υπολογίζεται πλέον ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο άδειο ΟΑΚΑ. Με δεδομένο το ντεφορμάρισμα του Πέτρου Μάνταλου, η παρουσία του Μπακασέτα σε αυτό το παιχνίδι χαρακτηρίζεται πολύτιμη! Το να ξεκινήσει στην ενδεκάδα είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό.

Πάντως υπήρξε και ένα δυσάρεστο για τον Ουζουνίδη. Έμαθε για το τι έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υπεβλήθη ο Μάριος Οικονόμου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν, έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος. Ξεκίνησε την αποθεραπεία του και θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν τέσσερις εβδομάδες.

Όσο για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξιό του γόνατο και δεν έπαιξε στο Μόναχο, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Πονάει πάντως και όλα φανερώνουν πως δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον Ατρόμητο.

«Ξεχνάμε την Μπάγερν, τελείωσε, συγκεντρωνόμαστε τώρα αποκλειστικά στον Ατρόμητο», ήταν το μήνυμα του Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας ο Έλληνας τεχνικός πάρα πολύ καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης που ακολουθεί για την ομάδα του.