Ολυμπιακός: Εκτός απροόπτου πάει με Πασχαλάκη και τους δέκα της Σερβίας στη Ν. Φιλαδέλφεια

Το σχήμα που είχε χρησιμοποιήσει στην επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (31/3, 20.30). 

Ολυμπιακός: Εκτός απροόπτου πάει με Πασχαλάκη και τους δέκα της Σερβίας στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που δίνουν στο... πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (31/3, 20.30) δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει φροντίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να κρατήσει τους παίκτες του στην... τσίτα παραμονή του αγώνα με τον «Δικέφαλο».

Από την άλλη, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια έκπληξη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην επική πρόκριση που είχε πάρει στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα πριν από δύο εβδομάδες.

Δηλαδή να πάει με τον Πασχαλάκη στα γκολπόστ αντί του Τζολάκη που είχε ξεκινήσει στη Σερβία, τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας, τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα στα χαφ, ενώ οι Φορτούνης και Ποντένσε θα δίνουν βοήθειες στον Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Σίγουρα τις πιθανότητές του για να ξεκινήσει έχει και ο Ζουλιάν Μπιανκόν, αλλά το φαβορί για να περάσει στο πλευρό του Κάρμο είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Κατά τ’ άλλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ροντινέι, ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, αλλά αν χρειαστεί θα κάνει για ακόμη μία φορά ένεση για να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει βασικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον έχει.