Μάνατζερ Τσέριν: «Δε μας ικανοποιεί η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Δηλώσεις αναφορικά με την ανανέωση του Άνταμ Τσέριν στον Παναθηναϊκό παραχώρησε ο μάνατζέρ του.

Μάνατζερ Τσέριν: «Δε μας ικανοποιεί η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Στο «sportklub.n1info.si» μίλησε ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν εκφράζοντας την ενόχληση του για την πρόταση που έγινε στον πελάτη του από τη μεριά του Παναθηναϊκού και όπως τόνισε δεν τους καλύπτει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στην ομάδα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας.

Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διοίκηση του κλαμπ προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να αποδεχτούμε τους όρους.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν αυτήν την περίοδο. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά ότι ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του».