Πίντο ντα Κόστα: «Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα πληρώσει 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»

Ο πρόεδρος της Πόρτο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός τον έχει ενημερώσει πως θα πληρώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει το καλοκαίρι τον Νταβίντ Κάρμο.

Πίντο ντα Κόστα: «Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα πληρώσει 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη τον Ιανουάριο για να αποκτήσει δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο. Οι «Δράκοι» είχαν επενδύσει ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι σχέσεις του με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει στο περιθώριο.

Για την Πόρτο, πάντως ήταν πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο και είχε χαρακτηριστικό ότι η οψιόν αγοράς που έχει μπει είναι ύψους 17 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό και γενικά για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα βρέθηκε σε βράβευση στο Φελκγέιρας και έριξε τη βόμβα για τον Ολυμπιακό. Ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Κάρμο και η απάντηση του ήταν η εξής:

«Δαπανήσαμε 20.000.000 για τον Κάρμο, όμως δεν θα τα χάσουμε, επειδή ήδη έχει γίνει η απόσβεση και επιπροσθέτως ο σύλλογος όπου βρίσκεται μας έχει πει ήδη ότι θέλει να καλύψει τη ρήτρα και να πληρώσει 17.500.000. Οπότε δεν είναι καταστροφική μεταγραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Πόρτο και άναψε φωτιές.