ΠΑΣ Γιάννινα: Γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση παρουσία Δημάρχου και Περιφερειάρχη!

Γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ παρέθεσε η  διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσία Δημάρχου και Περιφερειάρχη για την στήριξη τους ενόψει των κομβικών αγώνων για την παραμονή της ομάδας στην Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση παρουσία Δημάρχου και Περιφερειάρχη!

Στην βελτίωση του κλίματος και την εμπέδωση του κλίματος στήριξης όχι μόνο από τους ιθύνοντες, αλλά απ' όλη την κοινωνία των Ιωαννίνων και της Ηπείρου είχε το γεύμα που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσία του Δημάρχου της πόλης και του Περιφερειάρχη!

Με την ομάδα να είναι στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς, κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου, με τον Παναιτωλικό, στους «Ζωσιμάδες» είναι τελικός.

Εν' όψει των τελικών των Play Out, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στο γεύμα αυτό δείχνοντας πως όλοι θα είναι στο πλευρό των «κυανόλευκων» στις μάχες αυτές, έδωσαν το παρών και οι τοπικοί άρχοντες.

Ο Δήμαρχος των Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης έδειξαν πως θα είναι εκεί να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα.

Οι παίκτες δεν σταματούσαν να αναφέρουν πως θα παλέψουν με όλους τους τις δυνάμεις για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και κυρίως ενωτικό.

Μπέγκας: «Να σωθεί η ομάδα να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη άνοδο»

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μιλώντας κατά την διάρκεια του γεύματος έβγαλε και είδηση τονίζοντας πως επειδή φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην μεγάλη κατηγορία, αν η ομάδα σωθεί θα διοργανωθεί μια μεγάλη γιορτή.

Αναλυτικά επισήμανε: «Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την πρώτη άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α’ Εθνική και θα ήθελα ως Δήμαρχος Ιωαννίνων να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή που θα είναι ακόμα πιο ωραία αν έχει καταφέρει να σωθεί η ομάδα. Σας πιστεύουμε κι εμείς και όλη η πόλη. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια, γιατί η παρουσία της ομάδας στη Super League είναι πολύ σημαντική για όλη την πόλη. Θα είμαστε δίπλα σας σε όλη αυτήν την προσπάθεια που θα κάνετε και θα πάρουμε πρωτοβουλίες με τον κ. Περιφερειάρχη να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Συνεχίστε να παίζετε χωρίς άγχος και τόσο καλά όσο τις τελευταίες αγωνιστικές. Με τον Ατρόμητο δικαιούσασταν τη νίκη. Από εδώ και πέρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχετε άλλες ατυχίες. Είμαστε όλοι δίπλα σας, σας θεωρούμε δικά μας παιδιά και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και για την ομάδα και για σας».