Βολές Κούγια κατά Μελισσανίδη, «παράγκας» και του γιατρού του αγώνα Παναχαϊκής-Ολυμπιακού

Ο Αλέξης Κούγιας στην απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή έκανε αποκαλύψεις για τον γιατρό του αγώνα Κυπέλλου, Ολυμπιακός-Παναχαϊκή.

Βολές Κούγια κατά Μελισσανίδη, «παράγκας» και του γιατρού του αγώνα Παναχαϊκής-Ολυμπιακού

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είναι κατηγορούμενος για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη στις 8 Οκτωβρίου. Στην απολογία του πέρασε στην αντεπίθεση:

«Ο Δημητρόπουλος, που ήταν γιατρός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή είναι ο εκτελεστής της παράγκας. Οι διώξεις αυτές είναι στημένες για να με εξοντώσουν προσωπικά και οικονομικά».

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένας παλιός υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε όλα τα παιχνίδια μαζί με ένα άτομο το οποίο έχει στείλει στον Λεβαδειακό ως τιμ μάνατζερ με άλλο όνομα».

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δημοσιευμάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια ακόμα και σε επίπεδο εκλογών, μαζί με κάποια άλλα άτομα, αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν».

«Μετά από αυτές τις διαδικασίες παλιοί συνεργάτες του Μελισσανίδη και πρόσωπα της ΑΕΚ βρέθηκαν ακόμα και σε πόστα στην ΕΠΟ, όπως ο Αλέξης Δέδες».

«Εγώ ζήτησα να έρθουν εδώ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Λίνα Σουλούκου. Ευτυχώς η κ. Σουλούκου είναι εδώ».

«Στο περιβάλλον Μητρόπουλου όλοι οι στημένοι διαιτητές του 1996 είναι τώρα παρατηρητές.

«Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν υπάλληλος σε Υπουργείο και είχε καμπάνες και σπίτια από το ποδόσφαιρο. Ο Μητρόπουλος είχε μετοχές στο χρηματιστήριο και πολλά λεφτά δίχως ένα ένσημο. Αυτό το σύστημα υπάρχει και σήμερα».

«Μόλις ως δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά ανέδειξα το πώς στήθηκε αυτή η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους μπράβους του Μελισσανίδη».

«Το πώς θα μπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος. Ο Τριτσώνης, τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος».

«Υπάρχει απόφαση πρωτοβαθμίου δικαστηρίου για την παράγκα. Σε δεύτερο βαθμό θα βγει το νέο έτος. Ο Παπαδόπουλος είναι στην υπόθεση αυτή και έχει καταδικαστεί όπως και ο Θωμάς Μητρόπουλος».

Στη... φόρα το φύλλο αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη

Ο Κούγιας πήρε τελικά προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (9/11).

Ο κύριος Κούγιας λίγη ώρα αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Ξάνθη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μάλιστα έχει σταθεί στις παρατηρήσεις που υπάρχουν για τις αποβολές των παικτών της ομάδας της Λάρισας:

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ