Ολυμπιακός: Γύρισε με 180 λεπτά και δύο νίκες ο Άμπι

Βασικός και στους δύο αγώνες της U-20 της Αγγλίας ήταν ο Νέλσον Άμπι. Σπουδαίες εμφανίσεις για τον στόπερ του Ολυμπιακού μαζί με τα κορυφαία νέα αστέρια της πατρίδας του. 

Ολυμπιακός: Γύρισε με 180 λεπτά και δύο νίκες ο Άμπι

Ο Νέλσον Άμπι είναι ξανά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τις προσεχείς δύσκολες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και για να δώσει όσες λύσεις χρειαστούν από την πλευρά του στα επόμενα παιχνίδια της πειραϊκής ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός έπαιξε βασικός χωρίς να αντικατασταθεί στα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής U-20 της Αγγλίας και είχε εξαιρετική απόδοση τόσο στο 5-1 επί της Πολωνίας όσο και στο 3-1 εναντίον της Τσεχίας.

Ο Άμπι έγινε και αρχηγός της ομάδας με την οποία είχε πανηγυρίσει πριν από μερικούς μήνες μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά εναντίον της Γερμανίας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Ίαν Φόστερ, τον θεωρεί από τους κορυφαίους νέους αμυντικούς του αγγλικού ποδοσφαίρου ενώ στο πιο πρόσφατο ματς κόντρα στους Τσέχους ήταν μαζί στην άμυνα με τον γκολκίπερ Τζέιμς Μπιντλ της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, τον Λουκ Τσέιμπερς της Γουίγκαν, τον Μπεν Νέλσον της Λέστερ και τον Ριούελ Γουόλτερς της Άρσεναλ.

Στο 3-1 με την Τσεχία πρωταγωνιστής με δύο γκολ ήταν ο Ντέιν Σκάρλετ της Τότεναμ, ο οποίος έχει παίξει και στην Εθνική Ελπίδων.