Ολυμπιακός: Δεν το συζητάει καν ο Ροντινέι για ΑΕΚ

Δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του Ροντινέι από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (31/3). Πρώτος ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ματς με την «Ένωση». 

Ολυμπιακός: Δεν το συζητάει καν ο Ροντινέι για ΑΕΚ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής (31/3), έχοντας κανονικά στην ενδεκάδα τον Ροντινέι.

Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα απουσίας του από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, παρότι εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ροντινέι δεν το συζητάει καν ότι θα απουσιάσει από το ματς με την «Ένωση». Αν ήταν ένα άλλο ματς, π.χ. με τον Άρη στο Καραϊσκάκη ή με τη Λαμία, τότε ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να έκανε δεύτερες σκέψεις για το αν θα τον ξεκινούσε ή όχι.

Εντούτοις, επειδή το παιχνίδι της Ν. Φιλαδέλφειας είναι ειδικών συνθηκών, ο Βραζιλιάνος μπακ δεν σκοπεύει να το χάσει το παιχνίδι και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα ματς που θα κριθούν πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη του πρωταθλήματος. Και κυρίως θα κριθούν πολλά αν θα παραμείνει στο κόλπο του τίτλου.

Κατά τ’ άλλα, ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε μία τρόπον τινά διαχείριση και των Έσε, Ορτέγκα, Ποντένσε, Τσικίνιο, Όρτα και Φορτούνη που επίσης είχαν επιβαρυνθεί πριν από τη διακοπή.

Όλοι τους θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς κατάφεραν το διάστημα της διακοπής να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.