Ολυμπιακός: Επιστρέφει γρήγορα στον Ρέντη ο Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς αναμένεται την Τετάρτη (27/3) να είναι στον Ρέντη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ (31/3).

Ολυμπιακός: Επιστρέφει γρήγορα στον Ρέντη ο Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής σε παιχνίδι της Εθνικής Μαυροβουνίου. Για την ακρίβεια, είχε δώσει την ασίστ στο πρώτο γκολ των Μαυροβούνιων στη φιλική νίκη με 2-0 επί της Λευκορωσίας στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο έμπειρος φορ του Ολυμπιακού έχει ακόμη ένα παιχνίδι να δώσει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (25/3) έχει το φιλικό με τη Β. Μακεδονία, πάλι επί τουρκικού εδάφους.

Αυτό σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει σχετικά γρήγορα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Άρα θα έχει μπροστά του τέσσερις προπονήσεις για να προετοιμαστεί με τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια στις 31 Μαρτίου.

Θα γυρίσει από την Τουρκία την Τρίτη (26/3), αλλά θα μπει στις προπονήσεις την Τετάρτη (27/3).

Σύμφωνα με όλα όσα προκύπτουν από το Μαυροβούνιο, η πρόθεση του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας είναι να τον χρησιμοποιήσει βασικό στο φιλικό της Δευτέρας (25/3) και να τον αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Θυμίζουμε ότι στο ματς με τη Λευκορωσία βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 67’.

Η ουσία είναι ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τον έχει στη διάθεσή του αρκετά γρήγορα και κυρίως πολλές μέρες για να τον προετοιμάσει για την πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.