Ολυμπιακός: Το χτύπημα του Φορτούνη στο γόνατο και οι ετοιμασίες για ΑΕΚ

O Κώστας Φορτούνης που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο μετά το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν έχει τίποτα το σοβαρό.

Ολυμπιακός: Το χτύπημα του Φορτούνη στο γόνατο και οι ετοιμασίες για ΑΕΚ

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν είχε κάτι το σοβαρό στο γόνατό του μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 στην ουδέτερη Μπάτσκα Τόπολα.

Αμέσως μετά την επίτευξη του πέμπτου τέρματος από τον Στέφαν Γιόβετιτς στα πρώτα λεπτά της παράτασης, ο Φορτούνης που είχε ξεκινήσει τη φάση του γκολ, έκανε νόημα προς τον πάγκο για αλλαγή, καθώς έδειχνε να πονάει στο γόνατό του.

Τελικά, δεν είχε κάτι το σοβαρό και απλώς έσπευσε να προφυλαχθεί. Είχε φάει μια γερή σκαριά και είναι λογικό να το φοβήθηκε κιόλας.

Ο Φορτούνης λοιπόν δεν έχει κάτι που να είναι ανησυχητικό και σιγά-σιγά όταν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στον Ρέντη, θα μπει σε φουλ ρυθμό, έτισ ώστε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στο παιχνίδι της Ν. Φιλαδέλφειας κόντρα στην ΑΕΚ στις 31 του μηνός.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα πάει ο Ολυμπιακός στη Ν. Φιλαδέλφεια δίχως τον Φορτούνη.

Μια χαρά λοιπόν θα είναι ο αρχηγός, ο οποίος μεταξύ άλλων θα έχει την ευκαιρία το διάστημα της διακοπής να φορτίσει και τις μπαταρίες του. Το χρειάζεται άλλωστε μετά τα σερί παιχνίδια που έχει δώσει.