Τέλος η κεντρική διαχείριση

Αρνητικοί οι τέσσερις μεγάλοι στην κεντρική διαχείριση που θα πρέπει να θεωρείται οριστική η διάλυση της.

Τέλος η κεντρική διαχείριση

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται πλέον η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπως προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα οι τέσσερις μεγάλοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο και ήταν ξεκάθαροι ότι προχωράει ο καθένας μόνος του.

Εκείνο που έκανε τη διαφορά στη συνεδρίαση της Λίγκας ήταν η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» αρχικά εμφανίζονταν ως υπέρμαχοι της κεντρικής διαχείρισης και οι «μικροί» πριν την έναρξη της συζήτησης θεωρούσαν πως είχαν την στήριξη τους. Η ΑΕΚ, ωστόσο, άλλαξε τη στάση της και παρουσιάστηκε αρνητική στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από τους «μικρούς».

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Βρέντζο, Μπαταγιάννη, Αγραφιώτη και Λίβα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατηγορηματικοί πως είναι αρνητικοί στην κεντρική διαχείριση. Ήταν μία θέση που την είχαν από την πρώτη στιγμή και την υποστήριξαν και στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Ο Παναθηναϊκός από τη πλευρά του εκπροσωπήθηκε από τους Κωνσταντίνου και Σιωπήλη, οι οποίοι αρκέστηκαν να πουν ότι «πρέπει να μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη». Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είναι ήδη εκτός κεντρικής διαχείρισης, ενώ έχει και ρήτρα να σπάσει το συμβόλαιο του με τη Nova.