Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με Πάρντο

Ο Άρης έπιασε ξανά δουλειά με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου. Ανεβάζει ρυθμούς ο Πάρντο. 

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με Πάρντο

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Άκης Μάντζιος στην ομάδα ώστε να πάρει ανάσες για τη συνέχεια της σεζόν, με φόντο το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα και παιχνίδια αερόβιας μορφής) με τον Ρουμπέν Πάρντο να ανεβάζει ρυθμό και να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Άλβαρο Σαμόρα, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Μαυρίκιου και της Κόστα Ρίκα αντίστοιχα, ενώ ο Μιχάλης Παναγίδης θα ενσωματωθεί την Καθαρά Δευτέρα με την αποστολή της εθνικής Ελπίδων.

Δεν κλήθηκε στην Εθνική του Εκουαδόρ ο Κίκε Σαβεριο ενώ για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς που δεν είναι στις κλήσεις της Τσεχίας ο προπονητής της ομάδας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.