Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Πήρε το τρίποντο και παρέμεινε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με άνεση του Πανσερραϊκού (3-0) και παρέμεινε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού στα πλέι άουτ της Super League 1

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Πήρε το τρίποντο και παρέμεινε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού

Η ομάδα που ήθελε περισσότερου τους βαθμούς της νίκης ήταν αυτή που επικράτησε στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League 1. Ο Παναιτωλικός που εμπλέκεται άμεσα στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, αξιοποίησε την μεγαλύτερη χαλάρωση που χαρακτηρίζει τον Πανσερραϊκό στη δεδομένη χρονική συγκυρία και πήρε μία δίκαιη και πολύτιμη νίκη (3-0), που τον ξκρατά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετρ’ακη καθάρισε το μαςτ με δύο φκολ σε έξι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια απειλήθηκε ελα΄χιστα απότ τους φιλοξενούμενους. Οι σερρραίοι του Πάμπλο Γκαρσία είχαν την μεγάλη ευκαιρία τους μόλις στο 1’ με τον Άλεξιτς, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ηττήθηκαν εύκολα.

ΤΑ ΓΚΟΛ
26’: Ο Καρέλης μπήκε από δεξιά στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Χουάνπι, ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό από τη μικρή περιοχή και άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό (1-0).
34’: Έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανσερραϊκού και αφού πρώτα ο Χόβαν έκανε δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Ντουάρτε, ο Μαυρίας με ωραίο πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία (2-0).
93’: Ο Λιάβας έκανε την σέντρα και ο Λομόνακο με προβολή από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η μικρογραφία
Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0
Γήπεδο: Παναιτωλικού
Σκόρερ: 26’ Χουάνπι, 34’ Μαυρίας, 93’ Λομόνακο.
Διαιτητής: Τσιμενετερίδης (Κοζάνης)
Κίτρινες: Ντανκερλούι, Χουάνπι
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες- Οικονόμου, Μλάντεν, Ταμπίτζε- Μαυρίας, Τορεχόν, Χουάνπι (91’ Μπουζούκης), Τσιγγάρας (91’ Μπάμποκ), Φ. Ντουάρτε (89’ Μπελεωβώνης)- Ντίαζ (83’ Λιάβας), Καρέλης (83’ Λομόνακο).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν- Δεληγιαννίδης, Ντανκερλούι (46’ Γκοτζαμανίδης), Διαμαντής (66’ Μπετανκόρ), Μπέγκστρεμ- Οικονόμου (46’ Ουεντραόγκο), Μορέιρα- Τομάς (66’ Μούργος), Χατζηστραβός (90’ Σοφιανός), Ουάρντα- Άλεξιτς.