Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0: «'Aσφαιρα» στην Καισαριανή...

Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στην «λευκή ισοπαλία», στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις καταστάσεις που δημιούργησαν μπροστά από τις δύο εστίες.

Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0: «'Aσφαιρα» στην Καισαριανή...

Δίχως νικητή και γκολ έληξε η (υπό βροχή...) αναμέτρηση στην Καισαριανή, μεταξύ Κηφισιάς και ΟΦΗ.

Aποτέλεσμα που δεν ...στεναχώρησε, ιδιαίτερα, τους Κρητικούς (χωρίς νίκη τέταρτο αγώνα, πάντως), αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με την ομάδα των βόρειων προαστείων, που πλέον ισοβαθμεί με τον Βόλο μετά την 4η σερί ισοπαλία της.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο πρώτο μισό του αλλά το τελειώσαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι.

Παρά τις απουσίες των τραυματιών (Μποτία, Παπασάββα, Σνάιντερλαν και το «κόψιμο» των Κρίστινσον, Αντερέγκεν, Αντούνες και Κωνσταντακόπουλου η ομάδα του Κώστα Mπράτσου με κινητήριο μοχλό τον Μιλίτσεβιτς απείλησε με τους Τσάπαν, Tεϊσειρα και Σάντος.

Από την πλευρά της εκείνη του Τραϊανού Δέλλα (δίχως Νέιρα, Θοράρινσον, Τοράλ) «απάντησε» μ' ακυρωθέν (μέσω VAR) γκολ του Iσέκα, τετ α τετ του Μπάκου (που τον σταμάτησε ο Αναγνωστόπουλος) κι ακόμη μια χαμένη ευκαιρία του τελευταίου.

Στην επανάληψη οι παίκτες των δύο ομάδων συνέχισαν την απώλεια ευκαιριών: από την μία οι Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης και Σάντος κι από την άλλη οι Mπάκου, Αποστολάκης με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Kηφισιά – ΟΦΗ 0-0

Γήπεδο: «Mιχ. Κρηκτικόπουλος» (Καισαριανή)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Κίτρινες κάρτες: Σολόα (62'), Τσανάτζια (81') - Mπάκου (31’), Μπάκιτς (59'), Μεγιάδο (70')

Κόκκινες κάρτες: -

KΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς – Σολόα (69’ Βαφέας), Τσανάτζια – Μπιφουμά (79’ Tετέι), Μενέντες (69’ Πρίτσας), Ματέους Σάντος - Οζέγκοβιτς.

Ο.Φ.Η (Δέλλας): Μπάουμαν - Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα – Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μεγιάδο – Μπάκου (88' Φελίπε Λουίζ), Χιμένεθ (64’ Γκαγιέγκος), Αποστολάκης (88' Μοσκέρα) - Ισέκα.