Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της Τούμπας και του «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι λεπτομέρειες κρίνουν και τα μεγάλα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός το έχει ζήσει στο πετσί του με μεγάλες νίκες και ήττες.

Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της Τούμπας και του «Γ. Καραϊσκάκης»

Για λεπτομέρειες έκαναν λόγο μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι δύο προπονητές. Μεντιλίμπαρ και Τερίμ μίλησαν για στιγμές που κρίνουν αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Και πράγματι υπάρχουν τέτοιες που μπορούν να σε απογειώσουν ή και να σε προσγειώσουν ανώμαλα.

Ο Ολυμπιακός πριν λίγες ημέρες είχε περάσει νικηφόρα από την Τούμπα με το επιβλητικό 1-4. Εάν δει κανείς ξανά τα δύο παιχνίδια ακόμα και τα χρονικά σημεία που έχουν σημειωθεί τα γκολ είναι σχεδόν ίδια.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με τον Ναβάρο και στο 39' ο Ντεσπόντοφ έκανε το 1-1. Με τον Παναθηναϊκό άνοιξε το σκορ στο 24' ο Ποντένσε και ο Μπακασέτας στο 41' έκανε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει και έχει δεχτεί γκολ σε σχεδόν το ίδιο σημείο. Στην Τούμπα στο 44' ο Μουργκ χάνει ευκαιρία να κάνει το 2-1 όταν σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο Καραϊσκάκη, στο 45'+4' ο Ιωαννίδης έκανε το 1-2, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Ναβάρο είχε χάσει ευκαιρία για το 2-1.

Είναι στιγμές που μπορούν να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Κανείς δεν θα μάθει τι θα γινόταν αν ο Ναβάρο είχε κάνει το 2-1 ή ο Μουργκ στο 2-1 στην Τούμπα. Όπως και να 'χει όμως ο Ολυμπιακός κινδύνεψε να του γυρίσει το παιχνίδι και στην Τούμπα πριν καν βγει το ημίχρονο.