Ένας λόγος παραπάνω που κάνει ξεχωριστό τον Νάτχο

Ο 30χρονος Ισραηλινός μπορεί να μην ξεκινάει βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τον θεωρεί παράδειγμα για όλους.

Ένας λόγος παραπάνω που κάνει ξεχωριστό τον Νάτχο

Από το βράδυ της Κυριακής ο Μπίμπαρς Νάτχο είναι και πάλι στο προσκήνιο. Εκείνη η «γλυκιά» μπαλιά στον Κούτρη που κατέληξε στο γκολ του Αχμέντ Χασάν επί του Άρη ήταν αρκετή προκειμένου ο Ισραηλινός να γίνει το πιο «καυτό» όνομα. Δεν συμβαίνει και άδικα αυτό με έναν ποδοσφαιριστή που μπαίνει στο γήπεδο και… γλυκαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Γίνεται μεγάλη συζήτηση γιατί δεν παίζει βασικός ο Νάτχο. Είναι όμως επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και σε αυτό θα πρέπει να σταθούμε. Ο Πορτογάλος προπονητής στάζει μέλι για τον Ισραηλινό χαφ και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και συμβολή του σε σημαντικές νίκες. Για τον Μαρτίνς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχει να κάνει με έναν εξαιρετικό επαγγελματία.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο έχει παίξει βασικός μόνο σε δύο ματς, με τη Μίλαν και με την Παναχαϊκή. Παρόλα αυτά δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό θέμα. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και όταν μπαίνει στο γήπεδο καταθέτει και τη ψυχή του. Ποτέ δεν γκρίνιαξε γιατί δεν έπαιξε, ποτέ δεν είχε μούτρα γιατί έμεινε στον πάγκο. Αντίθετα μπήκε στο γήπεδο όταν του το ζήτησε ο προπονητής του και έκανε τη δουλειά του εξαιρετικά.

Ο 48χρονος κόουτς θεωρεί πολύ σημαντικό τον Μπίμπαρς Νάτχο και η συμπεριφορά του είναι παράδειγμα για όλους σε μία ομάδα που έχει πολλούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής καλείται να κάνει την καλύτερη διαχείριση. Εκτός απ’ αυτό στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο κάνει πιο γλυκό το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και δεν είναι μόνο η πάσα του στη Θεσσαλονίκη. Είναι και η φάση που φτιάχνει με τον Απόλλωνα για τον Φετφατζίδη, είναι ο τρόπος που απλώνει το παιχνίδι και η ηρεμία που δίνει στην ομάδα.