Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο, η Τούμπα και ο «καυτός» Ελ Κααμπί

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι σκέψεις για την επίθεση.

Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο, η Τούμπα και ο «καυτός» Ελ Κααμπί

Με 11 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός που έχει στη διάθεση του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και δίνει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τίποτα δεν είναι δεδομένο για την αρχική ενδεκάδα. Ο Βάσκος προπονητής στην προπόνηση του Σαββάτου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Δεν έδειξε τι ετοιμάζει στον Φατίχ Τερίμ, αλλά δεν είναι και διατεθειμένος να τα αλλάξει όλα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παρόλα αυτά έχει στο μυαλό του και τον αιφνιδιασμό και κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της επίθεσης. Ο Ελ Κααμπί μοιάζει να είναι σίγουρος για την ενδεκάδα και είναι γεγονός ότι αυτός έχει τον πρώτο λόγο. Από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να ξεγράφουμε και τον Φραν Ναβάρο.

Τον Ισπανό επιθετικό τον υπολογίζει και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Μεντιλίμπαρ. Γι' αυτό και είναι στο μυαλό του προπονητή των Πειραιωτών για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Με τον Ναβάρο βασικό είχε παίξει ο Ολυμπιακός και στο ματς της Τούμπας και ο Μεντιλίμπαρ έχει λόγο που τον σκέφτεται. Ο 26χρονος επιθετικός παίζει πολύ καλά το πρέσινγκ και κινείται συνεχώς στην επίθεση κερδίζοντας πολλές μπάλες. Στην Τούμπα, μάλιστα είχε σκοράρει κιόλας κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Πειραιά. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δυσκολέψει τους στόπερ του Παναθηναϊκού και ο Ναβάρο έχει σοβαρές πιθανότητες για την ενδεκάδα.