Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε την προετοιμασία για Ολυμπιακό – Στην προπόνηση και ο Χουάνκαρ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/3) στην πρεμιέρα των playoffs της Super League. Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε την προετοιμασία για Ολυμπιακό – Στην προπόνηση και ο Χουάνκαρ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον προπονητή τους, Φατίχ Τερίμ, για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (10/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα των playoffs της Super League.

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Χουάνκαρ, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Τιν Γεντβάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι των play offs με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ατομικό ο Βέρμπιτς, γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».