Βόλος: Την Παρασκευή (8/3) η έφεση του Μπέου

Την Παρασκευή (8/3) θα εκδικαστεί η έφεση του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος του Ανδρέα Τετέι. 

Βόλος: Την Παρασκευή (8/3) η έφεση του Μπέου

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέου με χρηματικό πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης της εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες, εξαιτίας της ρατσιστικής επίθεσης εις βάρους του Ανδρέα Τετέι.

Ο πρόεδρος του Βόλου εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με την πρωτοβάθμια απόφαση και έτσι προχώρησε σε έφεση.

Η έφεση θα γίνει την Παρασκευή (8/3) και μένει να φανεί εάν αλλάξει η πρωταρχική απόφασή ή παραμείνει ίδια.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League: «ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ) και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ). ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 4.2.2024».