Ολυμπιακός: Το απίθανο του Μεντιλίμπαρ με τους στόπερ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει χρησιμοποιήσει στις έξι νίκες του με τον Ολυμπιακό επτά διαφορετικά ζευγάρια στόπερ. 

Ολυμπιακός: Το απίθανο του Μεντιλίμπαρ με τους στόπερ

Πολύς λόγος έχει γίνει για το ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην εντυπωσιακή αρχική θητεία του στον Ολυμπιακό με τις έξι σερί νίκες έχει ήδη χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του ρόστερ του, βάζοντας με τον Βόλο και τους Τζολάκη, Άμπι.

Ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι σε αυτά τα ματς ο Βάσκος δεν δίστασε για χάρη του rotation να αλλάζει συνεχώς το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών του. Οι μόνοι που έχουν παίξει μαζί για... ενάμιση ματς είναι ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ενώ το μέχρι πρότινος βασικό δίδυμο στόπερ της ομάδας, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Ανδρέας Ντόη, έχουν αγωνιστεί επί Μεντιλίμπαρ μόνο για μερικά λεπτά.

Στο πρώτο ματς με την Φερεντσβάρος έπαιξαν ο Κάρμο με τον Ντόη. Στην Τούμπα ο Κάρμο με τον Μπιανκόν (μπήκε αλλαγή στο 87' ο Ρέτσος). Στη ρεβάνς με τους Ούγγρους αγωνίστηκαν ο Κάρμο με τον Ρέτσο. Απέναντι στον Αστέρα ο Κάρμο με τον Μπιανκόν, αλλά στο ημίχρονο βγήκε ο Γάλλος και μπήκε ο Βέζο. Στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ο Ρέτσος με τον Βέζο και μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις ο Ντόη. Ενώ με τον Βόλο το δίδυμο ήταν Ρέτσος και Άμπι.

Είναι προφανές ότι κάποια στιγμή έχει στόχο για δίδυμο Ρέτσου, Κάρμο που λογικά θα παίξουν με την Μακάμπι. Αλλά με τον Παναθηναϊκό λόγω της τιμωρίας του Ρέτσου, πάλι κάποιος άλλος θα χρησιμοποιηθεί πλάι στον Κάρμο που έχει έως τώρα και τις περισσότερες παρουσίες αν και δεν έπαιξε καθόλου στα δύο τελευταία παιχνίδια.