Super League: Η Κηφισιά κέρδισε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο - Τιμωρήθηκε ο Μπέος

Σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά τον αγώνα με το Βόλο, ενώ τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. 

Super League: Η Κηφισιά κέρδισε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο - Τιμωρήθηκε ο Μπέος

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League έκανε γνωστές τις αποφάσεις του σχετικά με την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης του Αχιλλέα Μπέου εις βάρος του Ανδρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ισόπαλου αγώνα ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Βόλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Κηφισιά πήρε το ματς στα χαρτιά, ενώ ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ και θα του απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδο για τρεις μήνες.

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ) και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ). ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 4.2.2024».