Ολυμπιακός - Βόλος 3-0: Σούπερ Ποντένσε, η κριτική των παικτών

Απολαυστικός ο Ντανιέλ Ποντένσε στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου στο πάρτι του Φαλήρου. Η κριτική των παικτών του Μεντιλίμπαρ. 

Ολυμπιακός - Βόλος 3-0: Σούπερ Ποντένσε, η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί νικών του και με τον Βόλο (3-0) έχοντας σε πολύ μεγάλα κέφια όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με κορυφαίο τον σούπερ Ποντένσε και αποτελεσματικό πάλι τον Ελ Κααμπί.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Βόλο:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα, αφού δεν χρειάστηκε να επέμβει στην πρώτη του φετινή εμφάνιση.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Χωρίς να φορτσάρει είχε μεγάλη συμμετοχή σε πολλές επιθέσεις.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Καλό παιχνίδι, ειδικά επιθετικά, θα μπορούσε και να σκοράρει, ενώ είχε και καλά γυρίσματα.

ΝΕΛΣΟΝ ΑΜΠΙ: Έκανε λάθος στην ευκαιρία του Βόλου στο 0-0, αλλά το ντεμπούτο του ήταν πολύ επιτυχημένο. Έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και θα πάρει ευκαιρίες και σε πιο δύσκολα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα στο ματς, αλλά ήταν πολύ άτυχος στη φάση με την κίτρινη κάρτα. Πήγε να σκοράρει από στατική φάση, πλήρωσε με απώλεια της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ αυτή την προσπάθεια.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Είχε δυνάμεις και μεγάλη συμμετοχή όπως πάντα στο ανασταλτικό και δημιουργικό παιχνίδι ενώ βρέθηκε και κοντά στο γκολ.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, είχε έξοχες συνεργασίες με όλους και δημιούργησε το πρώτο γκολ και πολλές φάσεις.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Έκανε κάποια λάθη στην αρχή, αλλά στη συνέχεια συνέβαλλε και αυτός ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει θεαματικό παιχνίδι και πολλές φάσεις με τον κάθετο τρόπο στις πάσες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα (πήρε την αποβολή, ήταν δημιουργός ευκαιριών, μπορούσε και να σκοράρει). Γενικά ήταν ένα καλό ματς.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έχει πάρει φόρα και κάνει απίθανα πράγματα. Ήταν απολαυστικός όσο και ουσιαστικός στο παιχνίδι του Κυνήγησε το γκολ, έβαλε ένα που δεν μέτρησε, έχασε αρκετά, αλλά έκανε τα πάντα μεσοεπιθετικά. Ο κορυφαίος.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα σε κάθε ματς του Ολυμπιακού, είναι η εγγύηση στην επίθεση, ακόμη κι όταν χάνει ευκαιρίες. Γιατί θα μπορούσε να είχε κάνει το πρώτο του χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό πάρα πολύ άνετα.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Μπήκε δυναμικά στο ματς, ήταν παρών σε πολλές φάσεις και δικαιώθηκε με το γκολ προς το τέλος.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Θέλησε να σκοράρει και να συμμετάσχει στο γρήγορο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Είχε και το χέρι στη φάση του γκολ του Ποντένσε, έμεινε πιο πίσω από τους άλλους φορ

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Αγωνίστηκε δεξί μπακ για να ξεκουραστεί ο Ροντινέι και δεν είχε πρόβλημα καθώς ξέρει καλά τη θέση. Πέρασεκαι ωραίες βαθιές μπαλιές.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Αποθεώθηκε όταν μπήκε, έχασε δύο ευκαιρίες να σκοράρει, έκανε ασίστ στο τρίτο γκολ. Πάντα Ελ Αραμπί.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πέρασε κι αυτός για ένα εικοσάλεπτο και έκανε ιδιαίτερα εμφανή την παρουσία του κοντά στην αντίπαλη περιοχή.