Κηφισιά – Παναιτωλικός 2-2: Μοιρασιά στην Καισαριανή

Η Κηφισιά και ο Παναιτωλικός πάλεψαν για την νίκη στην Καισριανή, αλλά αρκέστηκαν στον έναν βαθμό (2-2)

Κηφισιά – Παναιτωλικός 2-2: Μοιρασιά στην Καισαριανή

Μεγάλη μάχη έγινε στην Καισαριανή ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Κηφισιά και τον Παναιτωλικό (2-2). Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά στο φινάλε αρκέστηκαν στον έναν βαθμό.

Η ομάδα των βόρειων προαστίων προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά οι αγρινιώτες απάντησαν σε ισάριθμες περιπτώσεις και λίγο έλειψε στο τέλος να φέρουν και τούμπα την αναμέτρηση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων των δύο ομάδων ως το τελικό σφύριγμα.

ΤΑ ΓΚΟΛ
23’: Ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι στην μονομαχία του με τον Οικονόμου. Ο ίδιος ο Σέρβος στράικερ εκτέλεσε κιόλας και άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά (1-0).
54’: Ο Λομόνακο σούταρε από καλή θέση, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε προσωρινά και σε δεύτερο χρόνο ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 1-1.
56’: Άμεση η ανταπάντηση της Κηφισιάς, καθώς ο Μενέντεζ έκανε την κίνηση και την σέντρα από δεξιά και ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά έγραψε το 2-1.
77’: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόλλησε στηνμ περιοχή της Κηφισιάς και ο προωθημένος Μλάντεν με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Η μικρογραφία
Γήπεδο: Καισαριανής
Σκόρερ: 23’, 56’ Οζέγκοβιτς-54’ Ζοάο Πέδρο, 77’ Μλάντεν
Διαιτητής: Γκορτσίλας
Κίτρινες: Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς, Πέρες, Ζόαο Πέδρο, Μλάντεν
Οι συνθέσεις
ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια (52’ Γιόβαντσιτς), Σολόα, Κρισιούμα, Μενέντες (81’ Τετέι), Μπιφουμά (68’ Κλωναρίδης), Οζέγκοβιτς
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77’ Καρέλης), Λιάβας (64’ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (72’ Πέρες), Φρ. Ντουάρτε (72’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι, Ζοάο Πέδρο, Λομόνακο (64’ Σενγκέλια)