Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, δεν θα γυρνάμε πάντα τα παιχνίδια, μικρή θλάση ο Μαρτίνς»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού.

Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, δεν θα γυρνάμε πάντα τα παιχνίδια, μικρή θλάση ο Μαρτίνς»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά με ανατροπή και 1-2 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι πιο προσεκτική:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν κακοί και δεν πιέσαμε αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, δεν ήμασταν αμυντικά δυνατοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τοποθετηθήκαμε καλύτερα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει περισσότερα λάθη στο παιχνίδι του. Καταφέραμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι πάντα έτσι για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια»

Για το αν ο Ολυμπιακός κέρδισε ή ο Παναιτωλικός έχασε, αλλά και τον Ζέλσον Μαρτίνς:

«Ο Μάρτινς ένιωσε μία μικρή θλάση, στο ίδιο σημείο που είχε και την προηγούμενη φορά, δεν είναι μεγάλη ωστόσο αυτό ένιωσε και θα το δούμε στη συνέχεια. Στο ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζεις ένα αντίπαλο εξαιτίας των λαθών που κάνει ο αντίπαλος ή χάνεις ένα παιχνίδι από τα λάθη που κάνεις εσύ. Τώρα πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου γιατί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελ Κααμπί είναι ιδιαίτερα έξυπνος ποδοσφαιριστής όχι μόνο γιατί έκλεψε την μπάλα αλλά συνέχισε σωστά και σκόραρε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χρειάστηκε να γυρίσουμε το σκορ για να κερδίσουμε, αλλά κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε με αυτό αν δεν είμαστε όπως είπα και πριν προσεκτικοί».